Nyhedsbrev

Tag med på vandretur lørdag d.20. august i det smukke område omkring Rubenlund og få historie, nutid og fremtid med.

Vejstrup Valgmenighed er i år vært for vandreturen tilrettelagt i samarbejde med vores nabokirker og foregår i næsten samme område som cykelturen 14 dage senere. Cykelturen er tilrettelagt af Getter for O.V.L.

Hele området vidner om en driftig egn, med fremsynede og idérige mennesker, som kunne og ville omsætte idéer og tanker til handling til gavn for hele det lokale samfund.
Vi mødes kl.14.30 hos Karen og Ove Rosenberg på Tanghavevej 51, hvor vi under kaffe/te og kage, får en introduktion til eftermiddagens vandretur, hvorefter vi mødes med Niels Ørskov på Rubenlund.
Niels Ørskov er selv rundet af en gammel, dygtig frugtavlerslægt og er den nye ejer på stedet. Derfor er det oplagt at det er Niels Ørskov, som fortæller om stedet og fremtiden og relationen til Møller, som var den foretagsomme frugtavler og opfinder på Rubenlund, indtil sin død for to år siden.
Efter vandreturen i plantagen og omkring Elsehoved, hvor der undervejs fortælles om egnens historie, lander vi igen hvor vi begyndte og kan spise den medbragte mad. Vi slutter en dejlig eftermiddag med en kort andagt og tidlig aftensang.

Da vi gerne vil beværte alle deltagere med kaffe/te og kage, vil det være fint med en tilmelding til Lone Arntzen på tlf. 40255382, senest torsdag morgen. Jeg svarer også gerne på eventuelle spørgsmål om turen.
Ændringer i programmet kan forekomme.

Cykelturen, ca. 10 km., er tilrettelagt af Getter for O.V.L. kirker og programsat til søndag d.4.september kl. 15.
Mødested er Lundeborg kirke, hvor der indledes med en kort andagt, hvorefter man cykler i området. Den medbragte mad nydes hos Ejgil Andersen, ”Vrangbækgaard”, Knarreborg Møllevej 16, 5883 Oure. Her er gårdbutik med vin, lammeskind og økologisk kød. Mulighed for vinsmagning og snak med gårdens dyr.
Mere information fås hos Getter, tlf. 62281035 og hos Kirsten Bundgaard tlf. 20489403.

Vel mødt til både vandre – og cykeltur. M.v.h. Lone A.