Cykeltur

KategoriGudstjeneste
Last Date
04 Juli 2019 16:30 - 16:30

Cykeltur fra Hesselager kirke, torsdag d.4.juli kl.16.30.

Det er efterhånden en god og hyggelig tradition, at valgmenigheden og vores nabokirker mødes, i hvert fald tre gange årligt.

Først til fælles 2.Pinsedagsgudstjeneste, dernæst i løbet af sommeren, til en cykeltur som i år er arrangeret af Hesselager kirke og til slut en vandretur, som vi står for.

Beskrivelsen af cykelturen kunne desværre ikke nå at komme med i forårets kirkeblad, men kan ses her på hjemmesiden og i folderen som ligger i kirke og kirkehus og på biblioteket.

Cykelturen begynder med en kort andagt i Hesselager kirke, hvorefter vi cykler forbi Lundeborg kirke til Hesselagergård, hvor vi kan spise den medbragte madpakke på plænen ud mod vandet.

Vi cykler igennem Hesselagergårdskoven tilbage til præstegården i Hesselager, hvor menighedsrådet er vært med kaffe/te og kage i konfirmandstuen.

Turen er på ca. 15 km.

Med venlig hilsen Hesselager Menighedsråd.

Alle er naturligvis velkomne.