Sommerkoncert

Last Date
27 Juni 2019 19:30 - 19:30

Sommerkoncert med Sworn2Brass

Det bliver både festligt, smukt og rørende, når den fynske messingkvintet spiller sommeren ind i Vejstrup valgmenighedskirke.

Nord-Norge venter forude. De fem erfarne amatørmusikere i Sworn2Brass tager i sommerferien på en 2500 kilometer lang køretur for at spille en række koncerter på Lofoten. Men inden da slår de vejen forbi Vejstrup valgmenighedskirke.

”Vi skal spille både populærkoncerter og kirkoncerter på Lofoten, og det er kirkekoncerten vi spiller i Vejstrup,” fortæller formand og tubaist, Jan Aagaard.

Jan er uddannet professionel fløjtesolist, men i denne sammenhæng, har han byttet letvægtinstrumentet ud med det største messinginstrument, der fås: Tubaen. Han finder dog i midten af koncerten også fløjten frem og spiller en Carl Nielsen Solo.

Publikum kan glæde sig til et bredt sammensat program, hvor orkesteret kommer langt omkring i genre og musikhistorie. Fra renæssance til Carl Nielsen via filmmusik og Nego Spirituals.

”Alle vores numre er nøje udvalgt, ” fortæller Jan Aagaard, ”for når et stykke er arrangeret rigtigt for brasskvintet – eller messingkvintet – så opstår der en helt fantastisk og unik lyd, som vi i orkesteret er blevet afhængig af.”

Sworn2Brass består af Karen Larsen på waldhorn, Børge Christoffersen og Tage Jessen på cornetter, Teddy Bruslund på trombone og euphonium, og Jan Aagard på tuba.